АБС новини

Втори международен турнир по самбо “Иван Докторов” – един уникален спортен спектакъл!

Вторият международен турнир по самбо за кадети “Иван Докторов” е събитие, което привлича все по-голямо внимание, защото впечатлява с масовостта и уникалността си. Този спортен форум е организиран от Асоциацията на Българските Самбисти с финансовата подкрепа на кметството от родния град на Иван Докторов – град Ихтиман и съдействието на Българската федерация по самбо. Турнирът вече се радва на голяма популярност и привлича участници от над 12 страни от целия свят.

Най-забележителното е, че турнирът няма комерсиална цел и участието на делегациите е напълно безплатно. Това прави състезанието още по-достъпно за спортистите и ги мотивира да се включат и да се състезават на високо ниво.

Самбото, като спорт, се радва на все по-голяма популярност по целия свят и този турнир е отлична възможност за спортисти от различни страни да се състезават, да обменят опит и да се запознаят с нови приятели от целия свят.

Не пропускайте възможността да станете част от този уникален спортен спектакъл, който ще се проведе на 2 – 4 юли 2024г. в гр. София, зала „София“ в Борисовата градина.

Вторият международен турнир по самбо “Иван Докторов” е гаранция за вълнуващи срещи, емоции и спортно приключение, което няма да забравите!

Следете официалната страница на Асоциацията на Българските Самбисти (www.bulsambo.com/) за повече информация и регистрация за участие.

Насладете се на шанса да бъдете част от този невероятен спортен празник!

Регламент за участие

Тагове